Ремонтні роботи в місті продовжуються

  • 657

 

 

Фото без опису

Органами місцевого самоврядування визначений пріоритетний розвиток сфери міської соціальної інженерної інфраструктури, як її основної складової - насамперед якості інфраструктури автомобільних доріг та підвищення стандартів життя в місті.

  Протягом останніх декілька років стан тротуарів та загальної транспортної  інфраструктури в місті постійно відновлюється. Враховуючи навантаження на територію, на даний час якість тротуарів, доріг та їх пропускна спроможність мають бути набагато вищі. Наразі є нагальна необхідність в проведенні капітального ремонту, будівництва та відновлення пошкодженої інфраструктури тротуарів в м.Гадячі.

Вже капітально відремонтовано, з використанням сучасної тротуарної плитки, значний відрізок тротуару по вулиці Полтавській.

В даний час виконуються роботи з капітального ремонту тротуару по вулиці Драгоманова біля соціального готелю.

Фото без опису

У Гадячі триває робота над втіленням у життя нового масштабного проекту: «Реконструкція алеї «Закоханих» в міському парку «Перемога». Тривають ремонтні роботи з облаштування тротуарних доріжок з  куточками відпочинку, планується встановлення альтанки для урочистих подій та декоративних елементів,  влаштування освітлення, квітників, оновлення зелених насаджень.Фото без опису