СТАРТУЄ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС „КРАЩІ ТОВАРИ ПОЛТАВЩИНИ”

  • 624

Фото без описуЗ 01 липня 2018 року за ініціативи Полтавської обласної державної адміністрації стартує обласний конкурс «Кращі товари Полтавщини”.

До участі в конкурсі за двома номінаціями «Харчові продукти» та «Вироби народних промислів» запрошуються суб’єкти господарювання. Підприємства безкоштовно представлять свою продукцію у конкурсі. Переможці та лауреати конкурсу отримають можливість використовувати в рекламних цілях логотип «Кращі товари Полтавщини» на маркуванні власної продукції, офіційних документах та при участі у виставково-ярмаркових заходах.

Продукція, яка за результатами конкурсного відбору буде визнана кращою, отримає місце на тематичних експозиційних банерах та стендах, розміщена на відповідних офіційних Інтернет-ресурсах та увійде до промоційного двомовного каталогу «Кращі товари Полтавщини». Каталог буде розповсюджено під час офіційних іміджевих заходів обласного рівня, робочих зустрічей керівництва області з представниками торгово-економічних місій та розповсюджено через мережу дипломатичних установ України, акредитованих за кордоном.

Прийом заявок триває до 01 серпня 2018 року. Умови проведення конкурсу та перелік необхідних документів наведено на офіційному веб-сайті Полтавської облдержадміністрації за посиланням: http://www.adm-pl.gov.ua/page/do-uvagi-tovarovirobnikiv-poltavshchini