Українська асоціація районних та обласних рад запрошує на навчання у фахових майстернях – реєстрація триває

  • 465

Фото без описуУкраїнська асоціація районних та обласних рад розпочинає новий сезон фахових майстерень у рамках проекту ПУЛЬС.

Відповідно до запитів Полтавської області, практикуми проводитимуться: 11 січня 2019 року – на тему: «Інноваційні можливості економічного зростання регіонів» та 5 квітня 2019 року – на тему: «Бізнес-планування діяльності закладів охорони здоров’я, що знаходяться у власності органів місцевого самоврядування».

Формат фахових майстерень передбачає роз’яснення законодавства у відповідній сфері, а також механізмів його реалізації на практиці. Також обговорюватимуться проблемні питання у діяльності рад та шляхи їх подолання.

Записатися на навчання можна за телефоном: 044-484-05-66 або надіславши листа на адресу електронної скриньки:uaror.pulse@gmail.com. Учасниками навчання можуть стати представники районних рад та обласної ради Полтавщини.

Навчання безкоштовне.

Нагадаємо, фахові майстерні організовуються в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.