Проект порядку денного тридцять дев’ятої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 18.10.2018 р.

  • 558
  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020роки.
  3. Про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей  на 2016-2020 роки.
  4. Про внесення змін до міської Програми місцевих стимулів для медичних працівників на 2017-2020 роки.
  5. Про внесення змін та доповнень до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.
  6. Про внесення змін до міської Програми поводження з твердими побутовими відходами  на 2017-2021 роки.
  7. Про внесення змін та доповнень до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч – житло» на 2018 рік.
  8. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Гадяча на 2018 рік.
  9. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2018 рік.
  10. Про ініціювання передачі до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади Полтавської області закладів освіти та виходу зі складу засновників.
  11. Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади Полтавської області.
  12. Про затвердження Регламенту центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  13. Про затвердження переліку адміністративних послуг, що надаються через центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  14. Про затвердження Положення про комісію з розгляду питань надання матеріальної допомоги населенню міста Гадяча та Біленченківського старостинського округу.
  15. Про затвердження Положення про «Соціальний гуртожиток для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» (в новій редакції).
  16. Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  17. Про надання дозволу на укладання договору безоплатного користування (позички) та зберігання майна комунальної власності, що належить територіальній громаді міста Гадяч.
  18. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Гадяч сміттєвоза з боковим завантаженням Медіум Б на шасі КрАЗ-5401Н2-500 з додатковим обладнанням.
  19. Про передачу машини дорожньої комбінованої МДКЗ – 14 на баланс МКП «Комунсервіс».
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0804 га, з метою передачі її в оренду гр. Шевченку Костянтину Сергійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Ярова,36. 
  21.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0710 га, з метою передачі її у власність гр. Бузалу Віктору Григоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Енгельса,33, землі житлової та громадської забудови.  
  22. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0900 га, гр. Качалі Олені Леонідівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Жовтневий,6, землі житлової та громадської забудови.
  23. Про продовження з 14.11.2018 року договору оренди землі  площею 0,5107 га,  строком на п'ять років, укладеного 14.11.2013 року між Гадяцькою міською радою та ФОП Кизь Валентиною Василівною для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: місто Гадяч,  площа Соборна,45.
  24. Про поновлення з 18.10.2018 року договору оренди землі  площею 0,0628 га,  строком на один  рік, гр. Кошельник Таїсії Григорівні для  городництва, за адресою: місто Гадяч,  по вулиці Гагаріна (біля ГРП).
  25. Про надання дозволу гр. Савченко Наталії Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – будівництво східців та пандусу до існуючого нежилого приміщення, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна,76а, землі житлової та громадської забудови.
  26. Про надання дозволу гр. Мартинюку Володимиру Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу присадибної земельної ділянки комунальної власності, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок 1-й Польовий,3, землі житлової та громадської забудови.
  27. Про надання дозволу гр. Кусайлу Руслану Володимировичу та гр. Боровик Валентині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Котляревського,15, землі житлової та громадської забудови.
  28. Про надання дозволу гр. Погрібняк Рені Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Мирного Панаса,3, землі житлової та громадської забудови.
  29. Про надання дозволу гр. Лободі Наталії Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Волгоградська,80, землі житлової та громадської забудови.
  30. Різне.