У ході всеукраїнського заходу працівника методичного кабінету нагороджено дипломом визнання

  • 615

Фото без опису

24 жовтня 2018 року за ініціативи ТОВ «Українська академія дитинства» в місті Києві у Великий конференц-зал НАН України проведено Всеукраїнський науково-практичний семінар для тренерів-представників проекту «Впевнений старт». До участі у зазначеному заході, у складі делегації Полтавської області, було запрошено методиста методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Аколович Т.П. Тетяна Петрівна взяла участь у роботі семінару-практикуму та відвідала авторські майстер-класи «Сприймання і обговорення картин з старшими дошкільниками: вітчизняні і зарубіжні підходи» (Рагозіна В.В.), «Сучасний формат ігрової діяльності» (Стаєнна О.О.). 

Впевнені, що зі знаннями та вміннями отриманими у ході всеукраїнського заходу Аколович Т.П. обов’язково поділиться з працівниками закладів дошкільної освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ.

Окрім того, під час церемонії урочистого визнання кращих тренерів проекту «Впевнений старт» нашу колегу нагороджено дипломом визнання у номінації «Ефективне охоплення навчально-методичним комплексом «Впевнений старт». Вітаємо Тетяну Петрівну з цією відзнакою!

Дякуємо працівникам закладів дошкільної освіти, нашим вихованцям та їх батькам за підтримку проекту «Впевнений старт», адже тільки за їх підтримки та активної участі ми зможемо досягти головної мети – збагатити досвід взаємодії дитини старшого дошкільного віку з соціальним та природним оточенням через організацію специфічно дитячих видів діяльності, які формують відповідні життєві компетентності та якості психологічної зрілості.