Рішення сесії №834 «Про скасування рішення двадцять п'ятої сесії сьомого скликання Гадяцької міської ради від 13 жовтня 2017 року "Про надання дозволу гр. Гуренку Денису Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 17, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна,80-Б, землі житлової та громадської забудови"»

  • 153
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 16 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 25.11.2021
Номер документу: 834
Назва документу: Про скасування рішення двадцять п'ятої сесії сьомого скликання Гадяцької міської ради від 13 жовтня 2017 року "Про надання дозволу гр. Гуренку Денису Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 17, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна,80-Б, землі житлової та громадської забудови"
Прикріплені файли:
  1. Про скасування рішення двадцять п'ятої сесії сьомого скликання Гадяцької міської ради від 13 жовтня 2017 року "Про надання дозволу гр. Гуренку Денису Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної (0.04 МБ)