До Гадяцької громади завітала Польська делегація

  • 1623

27.11.2019  до Гадяцької міської ОТГ з дружнім візитом завітала делегація  від Куявсько-Поморського воєводства Республіки Польща.

Метою зустрічі стало поглиблення партнерства і підтримка розвитку співробітництва по зміцненню україно-польських відносин  та  обмін досвідом розвитку об’єднаних територіальних громад.

Ініціатором зустрічі стала Полтавська обласна рада та «Полтавська обласна асоціація місцевого самоврядування»,  представляв які  виконавчий директор Асоціації Микійчук Володимир Пилипович.

В приміщенні  Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів №4 ім. Лесі Українки зібралися представники влади, закладів загальної шкільної та дошкільної освіти, культури та комунальних господарств.

Для них з презентацією  нових польських  розробок  спортивних і дитячих майданчиків виступили представники компанії Magik Garde, а саме директор компанії Домінік Грейнерт,  президент компанії - Даніель Гацек, допомагала в проведенні заходу перекладач - Анастасія Бєлова.

Гості відмітили, що вже багато зроблено для покращення інфраструктури громади,  в тому числі, і в облаштуванні зон для заняття спортом та відпочинку дітей і молоді.

Польська делегація відвідала Червоний Кут – місце підписання  Гадяцького договору та Гадяцький історико краєзнавчий музей.

В  свою чергу, презентовані яскраві і якісні майданчики справили на присутніх гарне враження.

Інші новини

Всі новини