Гадяцьким ЦПРПП проведено онлайн-нараду з керівниками територіальних професійних спільнот педагогічних працівників

  • 355

Фото без опису

19 серпня 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено онлайн-нараду з керівниками територіальних професійних спільнот педагогічних працівників закладів та установ освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської та Сергіївської територіальних громад «Успішна  підготовка  закладів до нового навчального року – запорука ефективності освітнього процесу».

Мета заходу – здійснення збору, обміну й узагальнення даних з використання ефективних технік мотивацій професійного розвитку педагогічних працівників і визначення поглядів учасників наради на подальше перспективне планування співпраці освітян у професійних спільнотах у 2021/2022 навчальному році.  

Директор комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Майборода С.М. акцентував увагу координаторів роботи територіальних професійних спільнот – працівників ЦПРПП та керівників ТПС на необхідності і порядку участі у обласних інструктивно-методичних нарадах щодо початку нового 2021/2022  навчального року.

Учасникам заходу також презентовано пропозиції щодо порядку організації роботи, планування та ведення документації керівниками територіальних професійних спільнот педагогічних працівників у новому навчальному році.

Чергові засідання територіальних професійних спільнот педагогічних працівників (колишніх ММО та РМО) буде проведено 30.08.2021 на базі закладів освіти Гадяча у режимі офлайн. Про місце і час проведення засідань ТПС буде повідомлено додатково.

 

Підготував: директор Гадяцького ЦПРПП С.М.Майборода