Сучасний ігровий простір для дітей

  • 744

Найголовнішим та найдостойнішим об’єктом нашої турботи є діти. Вони заслуговують на захищене та здорове ігрове середовище. Тому і виникла потреба спільно з активними громадянами Гадяцької міської територіальної громади створити якомога більше ігрових майданчиків для дітей, які б дозволяли дітям бути фізично здоровими та розвиненими.

   Облаштування дитячих та дитячо-спортивних майданчиків дозволить дітям якісно проводити своє дозвілля. Нещодавно за кошти бюджету Гадяцької ТГ придбано 23 елементи дитячого обладнання, які встановлено переважно у місцях, де взагалі не було ігрового обладнання та в приватному секторі міста по вулицях: Гетьманська, 21-25, 49; Гагаріна, 41-43, 76; Драгоманова, 22; Полтавська, 23, 100; на розі вулиць Калініна та Кобилянської; Шевченка, 36; пров. Сумський, в районі мікрорайону Підварок та Болгарського містечка. Місцеві мешканці кажуть, що такі майданчики дуже потрібні, бо на околишніх вулицях багато дітей.

   Мета, яку ми поставили перед собою, – допомогти набути дітлахам нових корисних для життя навичок, а території, на яких грають діти, зробити комфортними для їх фізичного розвитку.