Оперативна інформація станом на 14 березня

  • 497

 

Фото без опису

Ситуація в нашій громаді стабільна та контрольована. Всі об’єкти критичної інфраструктури в місті та сільських населених пунктах функціонують. Школи відновили навчальний процес у дистанційному режимі.

Тероборона несе чергування на блок-постах та на вулицях міста і сіл.

Продовжується забезпечення тимчасовим помешканням внутрішніх переселенців із населених пунктів різних регіонів України, які постраждали внаслідок бойових дій. За минулу добу прийнято і розселено 16 евакуйованих осіб, з них 7 - дітей. Всього прийнято 506 чоловік, з них -145 дітей. Розселення здійснюється цілодобово за тел.(05354)-3-21-28

Активно продовжується волонтерська діяльність. У Гадяцькій спеціалізованій школі № 2 ім. М. Драгоманова здійснюється збір продуктів харчування. Звертаємося з проханням до місцевого населення долучатися до збору гуманітарної допомоги, яка направляється на потреби армії, добровольчих підрозділів та постраждалих внаслідок бойових дій.

Закликаємо дотримуватися правил комендантської години з 19.00 до 6.00. Не нехтувати вимогами світломаскування в темний час доби та залишатися всім дома.

Ми всі разом переживаємо нелегкі часи, тому просимо вас згуртуватись, бути сильними та мужніми.

Не реагуйте на провокативні дописи у соціальних мережах.

Обов’язково контролюйте місце перебування дітей! Воєнний стан – не час для прогулянок.

Закликаємо усіх жителів громади в обов’язковому порядку негайно ховатися в УКРИТТЯ під час повітряної тривоги.

Цілодобово телефони гарячої лінії: (05354)2-14-29, +38095-053-77-14