ЧИСТОТА МІСТА ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАС САМИХ!

  • 729

Фото без опису

Чистота нашого міста – це спільна справа, яка складається із злагодженої роботи комунальників та самих жителів. Вивезення сміття – це не безкоштовна послуга, за неї потрібно платити. Працівники КП «Гадяч-житло» постійно вивозять тонни сміття із житлового фонду, приватного сектору, державних організацій та від приватних підприємців, зазнаючи при цьому збитків.

Більшість вважає, що побутові відходи, відходи будівництва, спиляні гілки, скошену траву, тощо достатньо викинути до баку, а сміття з приватного домогосподарства – просто виставити в мішках на вулицю по маршруту руху сміттєвоза – і це все безкоштовно. Але це зовсім не так!

Дуже часто при спілкуванні зі споживачами можна почути: «у мене немає сміття», «я все спалюю», «все закопую в землю», «сортую та здаю», «вивозимо самі», але в побуті багато відходів, які не можливо утилізувати самостійно.

На території Гадяцької громади виконавцем послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів визнано комунальне підприємство «Гадяч-житло». Підписати заяву-приєднання можна за адресою: вул. Драгоманова, 22. Деталі за телефонами: 0998137154, (05354) 3-38-32

Вартість послуги складає 14,40 грн. у місяць з особи в багатоквартирному будинку та 17,72 грн/міс. –  у приватному секторі; а також 139,87 грн. – за 1 м3 для бюджетних організацій та 167,10 грн. – за 1 м3 для інших споживачів (підприємства, установи, організації).

У сучасних реаліях дуже важливо змінити підхід та звичку в поводженні зі сміттям. І перший крок до цих змін – укладання договору чи заяви-приєднання.