Представниця Гадяцької громади – серед переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі

  • 135

Під час війни кожна людина зіштовхується з безліччю непростих ситуацій та змушена переживати непрості емоції, а наш емоційний стан – це опора і ресурс, що дозволяє нам піклуватися про себе та близьких. Підтримувати емоційну стійкість всім українцям наразі доводиться в надскладних умовах. Наші емоції послідовно змінюють одна одну, тому їх важливо кожному вміти проживати і відпускати, аби залишатися в ресурсі. Педагогам критично необхідно вміти стабілізувати свій психічний стан, чинити опір стресу та проявляти життєстійкість.

Саме тому, на обласний етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми» було представлено профілактичну програму практичного психолога Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Юлії Штанько «Подбай про себе. Попередження негативного впливу стресових ситуацій на педагогічних працівників, зумовлених військовими подіями». Програма покликана допомогти педагогічним працівникам запобігти зниженню резилієнтності, стресостійкості в умовах військових дій, попередити виникнення синдрому емоційного вигорання; знизити рівень емоційної напруженості, тривоги, підвищити емоційну стійкість, відчуття психологічного комфорту. 

Журі визначило переможців цього конкурсу. За його підсумками ми щиро вітаємо ШТАНЬКО ЮЛІЮ ВІКТОРІВНУ, яка виборола ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми».

Юліє Вікторівно, від щирого серця зичимо Вам нових здобутків, здоров'я, душевного спокою і рівноваги, успішної професійної практики. Зичимо, щоб Ви змогли принести якомога більше допомоги тим, хто її потребує.

 

Інформує психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ