У Гадячі відбулася благодійна акція «Я в серці маю те, що не вмирає!»

  • 527

 Фото без описуНаші захисники продовжують боронити Україну від російських окупантів. Щоб підтримати Збройні сили України, в кіноконцертному залі «Дружба» відбулася благодійна патріотична акція «Я в серці маю те, що не вмирає!».

Її мета – зібрати  кошти на квадрокоптер для ЗСУ. Це військове обладнання вкрай важливе для виконання бойових завдань, збереження життя та здоров’я наших бійців й наближення перемоги.

Надзвичайно цікавою та насиченою була програма заходу: музичні та хореографічні номери у виконанні студентів Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського; показ колекцій моделей одягу в етно-стилі «Барви рідної землі» й «Україна незламна», які продемонстрували учні Опішнянського державного художнього ліцею імені Василя Кричевського; дефіле вихованців Гадяцького ліцею №2 імені Михайла Драгоманова із колекцією «Відлуння Трипілля».

Завершився благодійний захід аукціоном, на якому всі бажаючі мали змогу придбати картини, барвисту опішнянську кераміку, м’які іграшка ручної роботи, традиційні полтавські вінки, виготовлені вихованцями художнього ліцею. А ще – оригінально і майстерно розписані відстріляні боєприпаси: гільзи великих калібрів та тубуси від гранатометів.

Загалом під час акції вдалося зібрати 38 395 гривень. Кошти будуть передані захисницям та захисникам, які боронять нашу країну.

Дякуємо всім, хто долучився! Тільки разом наблизимо нашу Перемогу!