Вихованці Гадяцького БДЮТу – переможці Всеукраїнського конкурсу

  • 171

Фото без опису

14 квітня Українським державним центром позашкільної освіти було проведено Всеукраїнський конкурс з писанкарства «Великодні писанки».

Від комунальної установи «Гадяцький Будинок дитячої та юнацької творчості» Гадяцької міської ради участь у ньому взяли Михайло Кіш і Вікторія Крат, вихованці гуртка «Декоративно-прикладне мистецтво» (керівник: Наталія Харагай) та Марія Торяник, вихованка гуртка «Орігамі» (керівник: Наталія Бездудна).

Фото без опису

Фото без опису

У своїх композиціях вони використали традиційні символи воскової писанки, що стануть оберегами для славних захисників, які мужньо захищають нашу землю від ворога, щоденно наближаючи омріяну Перемогу.

За результатами конкурсу, робота Михайла Кіш та Вікторії Крат «Генокод нації» здобула І місце. Композиція Марії Торяник «Віночок Полтавщини» також – І місце у молодшій віковій категорії. Це досить вагомий результат серед майже тисячі учасників та 247 композицій, які брали участь у Всеукраїнському конкурсі з писанкарства.

Тож, вітаємо наших діток з черговою перемогою. Дякуємо їх наставникам, котрі доклали зусиль для гідної презентації закладу на такому високому рівні.