Рішення сесії №671 «Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради»

  • 66
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 14 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 16.09.2021
Номер документу: 671
Назва документу: Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради (0.04 МБ)
  2. Додаток. Зміни до структури та загальної чисельності Комунального некомерційного підприємства "Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги" Гадяцької міської ради вводиться в дію з 09 вересня 2021 року (0.01 МБ)
  3. Додаток. Зміни до штатного розпису Комунального некомерційного підприємства "Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги" Гадяцької міської ради вводиться в дію з 09.09.2021 року (0.01 МБ)