Рішення сесії №без номеру «Про затвердження Переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Гадяцькій міській об’єднаній територіальній громаді»

  • 222
Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 48 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 19.06.2019
Номер документу: без номеру
Назва документу: Про затвердження Переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Гадяцькій міській об’єднаній територіальній громаді
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Гадяцькій міській об’єднаній територіальній громаді (0.71 МБ)
  2. Додаток. Про затвердження Переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Гадяцькій міській об’єднаній територіальній г (0.01 МБ)