Проведено семінар-практикум для педагогічних працівників закладів освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Розвиток професійної компетентності молодого педагога»

  • 583

Фото без опису

28 лютого 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі Гадяцької спеціалізовано школи І-ІІІ ступенів № 3  було проведено семінар-практикум для педагогічних працівників закладів освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Розвиток професійної компетентності молодого педагога».

У роботі методичного заходу взяли участь молоді педагогічні працівники з Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки Гадяцької міської ради, Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ст. імені Є.П. Кочергіна Полтавської обласної ради, Біленченківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Гадяцької міської ради, Качанівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сергіївської сільської ради та Розбишівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сергіївської сільської ради, ЗДО «Веснянка» Гадяцької міської ради. 

Учасників заходу гостинно зустріли учнівський та педагогічний колективи Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3. Зі словами вітання до присутніх звернувся завідувач ММК Майборода С.М. та в.о. директора Григор’єва Л.В.

Про актуальність теми семінару-практикуму наголосила методист ММК Аколович Т.П. Зокрема, вона звернула увагу на формування професійної компетентності молодих педагогів в контексті завдань сучасної освіти та професійне і особистісне зростання педагога у новому VUCA-світі.

Юні краєзнавці закладу освіти разом з педагогом-організатором Деркач В.А. та вчителем історії Возницею Л.І. ознайомили гостей з експозиціями шкільної народознавчої кімнати.

Фото без описуУ виступі в. о. директора Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів   № 3 Григор’євої Л.В. йшлося про розвиток позитивної навчальної мотивації учасників освітнього процесу як важливої умови покращення якості освіти та розвитку творчого мислення.

У практичній частині методичного заходу досвідом роботи з молодими колегами поділилися досвідчені вчителі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3. Зокрема, проведено та проаналізовано фрагменти уроків: історії у 8 класі «Іван Виговський» (учитель історії Кулик К.П.); математики у 5-Б класі «Множення десяткових дробів» (учитель математики Григор’єва Л.В.); української мови у 6-А класі «Узагальнення та систематизація знань з теми «Прикметник як частина мови» (учитель української мови та літератури  Король Н.В.); англійської мови у 2-А класі «Дозвілля» (учитель англійської мови Данченко С.А.), географії у 7-А класі «Населення. Держави Північної Америки. Україна і держави Північної Америки» (учитель географії Гусак В.І.) та заняття гуртка з трудового навчання «Ажурне випилювання» (учитель трудового навчання Дерев’янко В.Б.).

Методистом ММК Аколович Т.П. проведено з учасниками методичного заходу тренінгове заняття «Психологічні лайфхаки на кожен день».

За результатами семінару-практикуму для новопризначених педагогічних працівників закладів освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради вироблено методичні рекомендації.

Міський методичний кабінет висловлює подяку колективу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 за допомогу в організації проведення заходу.

Інші новини

Всі новини