Проведено інструктивно-методичну нараду директорів закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ

  • 439

12 березня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі ЗДО № 9 «Дзвіночок» проведено інструктивно-методичну нараду директорів закладів дошкільної освіти  міста Гадяча та Сергіївської ОТГ.

На нараді були розглянуті наступні питання: «Про створення сприятливого соціально-психологічного мікроклімату у колективі.  Шляхи оптимізації», «Про створення сучасної системи планування освітнього процесу у ЗДО» (Аколович Т.П., методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради); «Про підготовку до проведення обласного семінару-практикуму для методистів методичних кабінетів (НМЦ) районів, міст, ОТГ області «Нова модель взаємодії закладу дошкільної освіти з батьками в контексті Базового компоненту дошкільної освіти України» (Майборода С.М., завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради,  Аколович Т.П.,  методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, директори ЗДО).

Окрім цього, присутні поділилися своїми враженнями та думками щодо використання в закладах дошкільної освіти програмно-методичного комплекту «Впевнений старт», обговорили переваги та питання, на які слід звернути увагу у роботі з старшими дошкільниками за даною програмою.

Висловлюємо подяку директору Рубан М.І. та колективу ЗДО № 9  «Дзвіночок» Гадяцької міської ради за організацію та допомогу у проведенні методичного заходу.

Інші новини

Всі новини