У Гадячі проведено тренінгові заняття для учасників Полтавської обласної школи лідерів учнівського самоврядування

  • 507

Робота Школи

14 березня 2019 року базі Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради проведено тренінгові заняття для учасників Полтавської обласної школи лідерів учнівського самоврядування – учнів закладів загальної середньої освіти м. Гадяча та Гадяцького району.

Цей проект працює на теренах Полтавської області як спільний проект Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського та ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».

Головна мета проекту: створення соціально-педагогічних умов для розвитку лідерських здібностей старшокласників закладів освіти Полтавської області, формування їх життєвих компетентностей, затребуваних сьогоденням: комунікація, кооперація, креативність та критичне мислення; виховання у молоді відповідальності та самостійності у прийнятті рішень, шляхом активного залучення до участі в суспільно-корисній та проектній діяльності.

Учасниками проекту є учні 8-11 класів, лідери учнівського самоврядування, активна та талановита молодь закладів освіти міста та району. Участь у проекті є добровільною та безкоштовною.

Дякуємо методисту Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського Романенко А. М. та тренерам студенткам ПУЕТ Марині та Яні за навчання працювати в групі, використовувати свої лідерські якості, вміння обирати проблему та створювати проект для її розв'язання.