У м. Гадячі проведено змагання зі спортивної стрільби з пневматичної гвинтівки у залік міської Спартакіади школярів 2018/2019 н. р.

  • 520

Представники районного вiйськового комiсарiату

21 березня 2019 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради і ММК на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова проведено змагання зі спортивної стрільби з пневматичної гвинтівки у залік міської Спартакіади школярів 2018/2019 навчального року. Турнір проведено з метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді, розвитку та популяризації стрільби, покращення навчально-спортивної роботи і пропаганди здорового способу життя здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ.

Результати змагань:

І місце – Сергіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Сергіївської сільської ради;

ІІ місце – Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради;

ІІІ місце – Гадяцький ліцей І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки Гадяцької міської ради;

ІV місце – Гадяцька гімназія імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради;

ІV місце – Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 3 Гадяцької міської ради;

VІ місце – Гадяцький обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів ім.    Є.П. Кочергіна Полтавської обласної ради.

До вишколу юних стрільців долучилися також працівники Гадяцького районного військового комісаріату, які продемонстрували вправи з розбирання та збирання автомата АК-74, ознайомили з правилами поведінки зі зброєю та вибухонебезпечними предметами, їх видами.

Вітаємо переможців змагань і бажаємо їм подальших успіхів.

Висловлюємо вдячність колективу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова та Гадяцькому районному військовому комісаріату за допомогу в організації заходу.