Проведено чергові засідання методичних об’єднань педагогічних працівників закладів освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ

  • 536

Фото без опису

25 березня 2019 року на базі Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки та Гадяцького ліцею І-ІІІ ст. № 4 імені Лесі Українки проведено чергові засідання методичних об’єднань педагогічних працівників закладів освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ, які відвідали педагогічні працівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти Гадяцької міської та Сергіївської сільської рад, Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату І-ІІІ ст. ім. Є.П.Кочергіна Полтавської обласної ради і Комунального ВНЗ «Гадяцький коледж культури і мистецтв імені І.П. Котляревського».

Розпочалися зібрання з вітальних слів працівників методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, після чого було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного засідань методичних зібрань.

Під керівництвом голів методичних об’єднань педагогічних працівників закладів освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ, було обговорено актуальні проблеми, які турбують сьогодні освітян, а також розглянуто ряд організаційних питань, зокрема: педагогічні працівники, які атестувалися у 2018/2019 н. р. на підтвердження (присвоєння) вищої кваліфікаційної категорії, педагогічних звань презентували власні творчі доробки. Присутні ознайомилися з особливостями проведення ДПА та ЗНО у 2018/2019 навчальному році, новинками методичної та педагогічної літератури, які видано методичним кабінетом у 2018-2019 роках.

Присутні обговорили також результати участі закладів освіти міста і ОТГ у Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних конкурсах і турнірах та конкурсний відбір підручників для учнів 6, 11 класів.

Педагогічні працівники обмінялися думками з приводу організації роботи методичних об’єднань педагогічних працівників закладів освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ у наступному навчальному році і ознайомилися з новинками сайтів ММК, ММО та ПОІППО.

Особливу увагу членів методичних об’єднань було зосереджено на актуальних проблемах реалiзацii пропонованих змiн до освiтнього законодавства, Концепцii педагогiчноi освiти, пiдвищeння квалiфiкацii педагогiчних працівників.

Методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради висловлює подяку колективам Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки, Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки за допомогу в організації проведення методичних заходів.