Проведено засідання Школи молодого фахівця ЗДО міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Формування логіко-математичної компетентності в дітей дошкільного віку в умовах сучасного ЗДО»

  • 889

Презентацiя_досвiду

26 березня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради   на базі закладу дошкільної освіти № 2 «Берізка» було проведено засідання Школи молодого фахівця ЗДО міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Формування логіко-математичної компетентності в дітей дошкільного віку в умовах сучасного ЗДО».

З вітальним словом до учасників методичного заходу  звернулася директор ЗДО Стогній Л.М. та вихованці закладу освіти, які подарували учасникам заходу гарний настрій та позитивні емоції.   

Методист ММК Аколович Т.П. зауважила, що проблема логіко-математичного розвитку є дуже актуальною, а керівник Школи молодого фахівця ЗДО Сизьон К.Д. ознайомила з логіко-математичним розвитком дітей в умовах сучасного закладу дошкільної освіти.

У практичній частині методичного заходу до уваги учасників було представлено заняття з сенсорного розвитку в І молодшій групі  «Подарунок для мами» (Сухонос В.В., вихователь ЗДО № 2 «Берізка»), інтегроване заняття в старшій групі «Цікава подорож до захоплюючих завдань» (Хорішко М.І., вихователь ЗДО № 2 «Берізка»).

Окрім цього, вихователі закладу дошкільної освіти  (Коробка Ю.М., Грома Д.В., Шульга Я.А., Репетуха Я.П.) презентували  власний досвід роботи з використання наочного матеріалу для розвитку логіко-математичного мислення.                      

Підбиваючи підсумки засідання, присутні відзначили актуальність визначеної теми, показали свою зацікавленість, готовність до впровадження проголошених ідей та виконання поставлених завдань.

Висловлюємо подяку директору Стогній Л.М., колективу ЗДО № 2 «Берізка» за організацію та проведення методичного заходу.