Проведено чергове засідання методичного об’єднання вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ

  • 582

виступ_Аколович_Т.П.

3 квітня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі ЗДО № 9 «Дзвіночок» проведено чергове засідання методичного об’єднання вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ.

На засіданні було розглянуто наступні питання: «Про творчий звіт педагогів ЗДО,  які атестуються у 2018/2019 н. р.» (Члени ММО); «Про пропозиції щодо складання плану роботи ММО (ММК) на наступний навчальний рік» (Члени ММО); «Про створення сучасної системи планування освітнього процесу у ЗДО» (Аколович Т.П., методист методичного кабінету);  «Про сучасні підходи до організації ігрової діяльності з дошкільниками» (Морквич З.В., голова ММО); «Про взаємодію закладів дошкільної освіти з батьками в контексті програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт»» (Аколович Т.П., методист методичного кабінету); «Про огляд новин методичної і педагогічної літератури»   (Морквич З.В., голова ММО).

Висловлюємо подяку директору Рубан М.І. та колективу ЗДО № 9 «Дзвіночок» Гадяцької міської ради за організацію та допомогу у проведенні методичного заходу.