ДО УВАГИ ТОВАРОВИРОБНИКІВ ПОЛТАВЩИНИ !

  • 567

Фото без опису

До уваги товаровиробників області! Стартував Конкурс «Кращі товари Полтавщини – 2019»!

Конкурс «Кращі товари Полтавщини» - ініціатива керівництва облдержадміністрації другий рік поспіль буде проведено у Полтавській області.

Мета залишилась незмінною - є популяризація місцевих торгових марок, сприяння насиченню ринків області та України високоякісними і конкурентоспроможними товарами, виробленими на Полтавщині.

 

Цьогорічні категорії номінантів:

1. Харчові продукти

2. Вироби народних художніх промислів.

 

Вимоги до учасників:

Учасниками Конкурсу можуть бути суб’єкти господарської діяльності всіх форм власності, які провадять свою діяльність на території Полтавської області.

У номінації «Харчові продукти» розподіл номінантів відбувається по напрямках:

  • виробництво молочної продукції;
  • виробництво м’ясної продукції; 
  • виробництво кондитерських виробів;
  • виробництво продуктів борошно-круп’яної промисловості;
  • виробництво хлібобулочних виробів;
  • переробка овочів та фруктів;
  • виробництво соняшникової олії;
  • виробництво мінеральних  вод.

У номінації „Вироби народних художніх промислів” номінанти можуть бути представлені в таких витворах мистецтва як гончарство, художня вишивка, художня обробка дерева, ткацтво і килимарство, декоративний розпис, плетіння з рогози тощо.

Продукція, яка за результатами конкурсного відбору буде визнана кращою, отримає місце на тематичних експозиційних банерах та стендах, розміщена на відповідних офіційних Інтернет-ресурсах та увійде до промоційного двомовного каталогу «Кращі виробники Полтавщини» - 2019.

Каталог буде розповсюджено під час офіційних іміджевих заходів обласного рівня, робочих зустрічей керівництва області з представниками торгово-економічних місій та розповсюджено через мережу дипломатичних установ України, акредитованих за кордоном. Все це дозволить якісно представити продукцію виробників Полтавщини на внутрішньому ринку з подальшою перспективою просування на міжнародні ринки.

Прийом заявок на участь у конкурсі триває до 30 квітня 2019 року.

Для участі необхідно заповнити анкету-заявку та подати її разом із відповідним пакетом документів, згідно до встановленого переліку (форми в долучених файлах внизу цієї інформаційної сторінки) до Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації.

 

Контактна інформація:

м.Полтава, вул.Соборності 45, каб. 212,

тел.: +38(0532) 60-43-10

e-mail: cenigue@adm-pl.gov.ua

Долучення

konkyrs_dodatok1.docx

perelik_dokumentiv.docx

polozhennya_pro_konkurs.doc