Проведено методичні дні методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради у ЗДО № 6 «Сонечко» Гадяцької міської ради Полтавської області

  • 532

Фото без опису

З 15 по 19 квітня 2019 року проведено методичні дні методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради у ЗДО № 6 «Сонечко» Гадяцької міської ради Полтавської області.

Методичні дні проводяться з метою організації цілеспрямованої роботи щодо вдосконалення і підвищення професійної майстерності педагогічних кадрів.

Методист з дошкільної освіти Аколович Т.П. ознайомила працівників закладу з Планом проведення методичних днів методичного кабінету, зокрема, з питаннями щодо організації  науково-методичної, дослідницької роботи педагогічних працівників закладу, організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників, організації методичної роботи, її результативністю тощо.

Педагоги презентували досвід роботи організації розвивального освітнього середовища за освітніми лініями Базового компонента дошкільної освіти: «Особистість дитини»,«Дитина в соціумі», «Дитина у природному довкіллі», «Дитина у світі культури», «Гра дитини», «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», «Мовлення дитини». Також ознайомили з напрямки гурткової роботи, системою методичної роботи в закладі дошкільної освіти, забезпеченням соціально-психологічного супроводу учасників освітнього процесу, організацією інноваційної діяльності, організацією роботи з батьківською громадськістю.

Працівники ММК познайомилися з освітнім режимом закладу, з роботою директора Москаленко А.Б., відвідали заняття вихователів, практичного психолога, музичного керівника та надали методичні рекомендації щодо вдосконалення освітнього процесу закладу дошкільної освіти.