Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу культури і туризму Гадяцької міської ради

  • 665

Фото без опису

Виконавчий комітет Гадяцької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.

Умови конкурсу: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, магістр. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років. Володіння державною мовою, знання та володіння комп’ютером, вік у відповідності до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Документи: (заяву, особову картку ф.П2ДС, 2 фотокартки розміром 4х6 см, копії документів про освіту, першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік) подавати протягом 30 календарних днів (з дня опублікування оголошення) за адресою: м. Гадяч, вул. Лесі Українки, 3, кабінет № 11. Телефон для довідок 2-14-57.