Чотири роки Гадяч у статусі міста обласного значення

  • 776

Фото без опису

Шановні Гадячани!

Вітаю з четвертою річницею набуття Гадячем статусу міста обласного значення!

13 травня 2015 року Постановою Верховної ради України №399-VIII місто Гадяч віднесено до категорії міст обласного підпорядкування. Починаючи з 2016 року наше місто, як місто обласного значення, вийшло на прямі міжбюджетні відносини з державою, а це дозволяє реалізовувати в повній мірі План соціально-економічного розвитку міста.

Зміна статусу міста надала можливість вносити зміни в органи місцевого самоврядування, створювати організації та установи, які надавали і надають можливість громадянам вирішувати питання на місці. З набуттям статусу міста обласного значення  в Гадячі були створені: міський відділ освіти, молоді та спорту та  відділ культури і туризму міської ради, фінансове управління міської ради, відділ з питань державної реєстрації та міський ЦНаП,  міський відділ державного архітектурно-будівельного контролю, міський сектор реєстрації місця проживання. 2018 рік ознаменувався створенням Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.

Четвертий рік ми продовжуємо роботу задля досягнення мети: зробити Гадяч сучасним містом, забезпечити якісне надання послуг,  покращити добробут людей та дати місту обласного значення -  нову якість життя.