Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації-Генеральний план з розробкою плану зонування території с.Біленченківка Гадяцького району та звіту про СЕО з метою отримання та врахування пропозицій та зауважень громадськості

  • 995

Фото без опису

Керуючись ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» виконавчий комітет Гадяцької міської ради інформує про початок громадського обговорення проекту містобудівної документації - Генерального плану з розробкою плану зонування території села Біленченківка Гадяцького району Полтавської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку з метою залучення представників громадськості до розгляду містобудівної документації.

Метою розробки містобудівної документації є визначення перспективного соціально-економічного та територіального розвитку села Біленченківка з забезпеченням його оптимальних параметрів для подальшого розвитку, створення сприятливих умов для залучення інвестицій, шляхом відповідного зонування територій, встановлення меж села, впорядкування територіально-планувальної організації, вдосконалення інженерно-транспортної інфраструктури.

Метою здійснення стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації є сприяння сталому розвитку населеного пункту шляхом забезпечення охорони довкілля, безпеки життєдіяльності населення, охорони його здоров’я, інтегрування екологічних вимог під час розроблення та затвердження документу державного значення (містобудівної документації).

Підставою для розроблення містобудівної документації є рішення двадцять восьмої сесії Біленченківської сільської ради сьомого скликання від 19.07.2018 № 47 «Про розробку генерального плану з планом зонування території Біленченківка».

Організатором громадського обговорення визначений відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

Замовник містобудівної документації - Біленченківська сільська рада.

Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та рішення тридцять восьмої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 19.09.2018 «Про добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення» Біленченківська сільська рада приєдналася до Гадяцької міської ради утворивши Гадяцьку міську об’єднану територіальну громаду. На даний час, відповідно до ст.8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», правонаступником всього майна, прав та обов’язків Біленченківської сільської ради є Гадяцька міська рада.

Розробником містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку є фізична особа–підприємець  Вітько Олена Леонідівна, м. Полтава.

Детальніше із проектом Генерального плану з розробкою плану зонування території села Біленченківка Гадяцького району Полтавської області (основними техніко-економічними показниками, графічними матеріалами) та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Гадяцької міської ради в робочі дні (з 14.00 до 17.00 години, к. 10) за адресою: вул. Л. Українки, 3, м. Гадяч, або на сайті Гадяцької міської ради https://hadiach-rada.gov.ua/normativni-dokumenti-14-17-41-26-07-2018/

Відповідальними особами щодо розгляду пропозицій є працівники відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі за адресою:

вул. Л. Українки, 3, м. Гадяч або на електронну пошту: hadiach-mrada@ukr.net.

У повідомленнях вказуються прізвище, ім'я по батькові, адреса місця проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Строк подання зауважень і пропозицій  становить  30 днів з дня оприлюднення повідомлення  і триває з 18 травня по  16 червня 2019 року включно.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 18 червня 2019 року о 14 год. 00 хв. за адресою: вул. Л. Українки, 3, м. Гадяч (зал засідань Гадяцької міської ради).

Реєстрація учасників відбуватиметься відповідно до документу, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації.


 Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Гадяцької міської ради