Рішення, прийняті на сорок шостій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 22.05.2019 р.

  • 714

Фото без описуФото без опису

Рішення, прийняті на сорок шостій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 22.05.2019 р.

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.
  3. Про внесення змін до Програми відродження історико-культурної спадщини Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.
  4. Про внесення змін до міської Програми з організації рятування людей на водних об’єктах міста Гадяча на 2019-2022 роки.
  5. Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Гадяцької міської територіальної громади на 2019 – 2020 роки.
  6. Про внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади на 2019 - 2020 роки.
  7. Про внесення змін до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.
  8. Про внесення змін  до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч – житло» на 2019 рік.
  9. Про внесення змін  до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2019 рік.
  10. Про внесення змін  до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «ДОБРОБУТ» на 2019 рік.
  11. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Гадяча за 3 місяці 2019 року.
  12. Про внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяч на 2017-2021 роки.
  13. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  14. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік.
  15. Про затвердження Порядку формування, фінансування і моніторингу виконання регіональних (комплексних) програм.
  16. Про затвердження проектно - кошторисної документації на реконструкцію з влаштування мережі вуличного освітлення (від КТП-136) по вул. Молодіжна, вул. Дружби в с. Біленченківка, Гадяцького району, Полтавської області.
  17. Про затвердження проектно - кошторисної документації на реконструкцію з влаштування мережі вуличного освітлення (від КТП-128) по вул. 40-річчя Перемоги в с. Біленченківка, Гадяцького району, Полтавської області.
  18. Про затвердження проектно - кошторисної документації на реконструкцію з влаштування мережі вуличного освітлення (від КТП-637) по вул. Центральна в с. Біленченківка, Гадяцького району, Полтавської області.
  19. Про затвердження проекту кошторису документації на реконструкцію водонапірної вежі по вул. С. Кравченка с. Біленченківка, Гадяцького району Полтавської області.
  20. Про розробку Генерального плану з планом зонування території с. Степаненки Гадяцького району Полтавської області.
  21. Про розробку Генерального плану з планом зонування території с. Осняги Гадяцького району Полтавської області.
  22. Про створення юридичної особи – комунального закладу «Біленченківський сільський будинок культури» Гадяцької міської ради.
  23. Про продовження договору оренди комунального майна, укладеного між виконавчим комітетом Гадяцької міської ради та Головним управлінням статистики у Полтавській області.
  24. Про поновлення договору оренди комунального майна, укладеного між Гадяцькою міською радою та кредитною спілкою «Надія».
  25. Про припинення права постійного користування земельними ділянками загальною площею 1,7604 га Гадяцької районної ради, за адресою: площа 40-річчя Перемоги, село Біленченківка та вулиця Комарова,38-а, село Осняги для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.
  26. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення площею 0,1000 га, гр. Боцулі Олегу Анатолійовичу для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, за адресою: площа Соборна,35-Б, в місті Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  27.  Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0,0032 га, гр. Шаповал Вірі Володимирівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька,1-А, гараж № 19, землі житлової та громадської забудови.  
  28.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0681 га, з метою передачі її у власність гр. Воронцову Сергію Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Пролетарський,10, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Войнику Юрію Михайловичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: площа 40-річчя Перемоги, село Біленченківка, Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  30.   Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,1000 га, гр. Видригану Владиславу Олеговичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Котляревського,27, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.   
  31. Про надання дозволу гр. Коляді Світлані Борисівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 2,52 га, з метою оформлення права власності на земельну частку пай для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення.
  32. Про передачу в спільне користування на умовах оренди строком на п'ять років земельної ділянки  площею 0,0466 га,   гр. Коношевичу Івану Івановичу та Ярмоленко Любові Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Панфілова,1,  місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  33.   Про надання дозволу гр. Пашку Олексію Григоровичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Щорса,29, місто Гадяч,  землі житлової та громадської забудови.
  34. Про надання дозволу гр. Коваль Наталії Андріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Героїв Майдану,22, кв. 2, м. Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  35. Про поновлення договору на встановлення земельного сервітуту терміном на один рік ФОП Касьяненку Івану Васильовичу, площею 0,0030 га, укладеного з Гадяцькою міською радою 08. 12. 2017 року, за адресою: місто Гадяч, по вулиці Українки Лесі, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - обслуговування торгівельного павільйону, землі житлової та громадської забудови.
  36. Про надання дозволу гр. Силці Віктору Івановичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Коцюбинського,61-В, місто Гадяч,  землі житлової та громадської забудови.
  37.   Про надання дозволу ТОВ "Гадяцький завод ЗБВ" на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об'єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури,  за адресою: вулиця Павлова,3, м. Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  38. Про надання дозволу гр. Толкачовій Оксані Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Вокзальна,89, м. Гадяч, землі житлової та громадської забудови.