Відбулося засідання сорок шостої сесії

  • 411

22 травня 2019 року в залі засідань міської ради відбулася сорок шоста сесія міської ради сьомого скликання.

На пленарну засіданні, крім депутатів, були присутні начальники управлінь та відділів міської ради, керівники комунальних підприємств міста, голови вуличних комітетів, представники засобів масової інформації. Головував на сесії Нестеренко Володимир Олександрович - міський голова.

Основними питаннями розгляду на сесії були: затвердження звіту про виконання бюджету міста за 3 місяці 2019 року, внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік. Також значну увагу депутати приділили соціально-економічному розвитку Біленченківського старостинського округу -  з цього розглянуто та прийнято 9 рішень сесії. Всього розглянуто 38 питань, з них 14 питань із земельних відносин.

Після активного обговорення проектів всі рішення були прийняті.

Пленарному засіданню депутатів передували засідання постійних депутатських комісій міської ради. Активно пройшли засідання комісій: з питань містобудування, житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, зв’язку та управління майном (голова комісії Власенко М.О.), з питань промисловості, приватизації, земельних ресурсів та екології  (голова комісії Мотрич В.Д.).

Основними доповідачами на засіданнях комісій були керівники структурних підрозділів міської ради: начальник фінансового управління Бабенко А.Л.,  начальник відділу економіки та інвестицій виконавчого комітету Галушка І.О.,  завідувач сектору комунального майна виконавчого комітету міськради Олексієнко Л.Г.

З питання «Різне» виступили: міський голова Нестеренко В.О., перший заступник голови райдержадміністрації Бондаренко С.М., депутат міської ради Гузь А.С., депутат міської ради Кузьменко А.Ф.

 

Інші новини

Всі новини