Проведено тренінг для вихователів закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт»

  • 596

Фото без описуФото без опису

21 травня 2019 року на базі ЗДО № 9 «Дзвіночок» методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено тренінг для вихователів закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт».

В умовах освітньої реформи Нової української школи, що здійснюється Міністерством освіти і науки України, важливим завданням є забезпечення наступності між ланками освіти. Саме тому підготовлено нову редакцію програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт». 

У роботі заходу взяли участь 23 педагогічні працівники закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ. Мета навчання – показати переваги та можливості роботи за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт». Під час роботи тренер Аколович Т.П., методист ММК ознайомила учасників з концепцією, змістом і методикою роботи за програмно-методичним комплектом.

У ході тренінгу були виконані наступні завдання:

1) презентація програмно-методичного комплексу «Впевнений старт»;

2) надання можливості випробувати алгоритм організації життєдіяльності дітей старшого дошкільного віку в умовах дошкільного закладу за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт»;

3) ознайомлення з інформацією щодо замовлення комплектів «Впевнений старт».

За підсумками навчання учасники пройшли анкетування щодо його ефективності та висловили бажання працювати за оновленою програмою та навчально-методичним комплексом «Впевнений старт».