Проект рішення виконавчого комітету Гадяцької міської ради «Про затвердження тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що надаються Гадяцьким ВУ ЖКГ»

  • 2164

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету міської ради  про погодження рішення «Про затвердження тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що надаються Гадяцьким ВУ ЖКГ» та аналіз його регуляторного впливу.

Ціллю прийняття цього регуляторного акту є виконання Закону України  «Про житлово-комунальні послуги»  у сфері надання послуг з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення та приведення тарифів у відповідність з економічно обґрунтованими витратами підприємства.

Проект регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу, проекту рішення  оприлюднено на офіційному веб- сайті Гадяцької міської ради за адресою http:// hadiach-mrada@ukr.net /.

Зауваження та пропозиції прийматимуться у письмовій формі у місячний термін з дня оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Гадяцької міської ради на адресу розробника: Гадяцьке виробниче управління житлово-комунального господарства, 37300, м.Гадяч, вул.Драгоманова, 22, тел. 05354 2-25-67.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису