Капітальні ремонти міських вулиць і тротуарів, паркової алеї

  • 812

Завершено капітальний ремонт однієї з найбільш проїжджої вулиці міста – вулиці Драгоманова.

На відремонтованому дорожньому полотні проводиться розмітка пішохідних переходів.

Тривають роботи по капітальному ремонту дорожнього покриття вулиць міста. Сьогодні на вулиці Гетьманській працівники Лубенського шляхово-будівельного управління № 9 розпочали роботи по укладанню верхнього шару асфальтобетонного покриття.

Відновлення пішохідних доріжок та тротуарів є важливим кроком у поліпшенні благоустрою міста. Пішохідна доріжка,  від  перехрестя вулиць Полтавської та Драгоманова в сторону Заяра, давно потребувала капітального ремонту. Цим тротуаром щодня проходить багато пішоходів.  На даний час вже виконано вимощення сучасною плиткою значного відрізку цієї тротуарної доріжки.

Роботи з ремонту тротуарної доріжки по вулиці Полтавській продовжуються.

Доріжки і майданчики є одним з найважливіших елементів упорядкованого ландшафту парку. Вони утворюють структуру парку на довгі роки і визначаються ще на стадії проектування ділянки, тому до її влаштування потрібно віднестись особливо відповідально. У міському парку «Перемога» розпочато реконструкцію паркової алеї в районі Альтанки Закоханих. Роботи з реконструкції парку заплановано проводити з використанням сучасної тротуарної плитки та з урахуванням вже існуючої дорожньо-стежкової мережі.

Інші новини

Всі новини