На пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання Гадяча проведено тестування з історії України

  • 393

Фото без опису

Третій тиждень проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання триває для випускників закладів загальної середньої освіти міста Гадяча. У вівторок, 4 червня 2019 року, на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання міста проведено тестування з історії України.

Тест складався з 60 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

Результат виконання завдань № 1-30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») за вибором випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України.

Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти України.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання № 1-30, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 47 балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи – 94 бали.

Завдання зовнішнього незалежного оцінювання з історії України виконували 400 випускників (слухачів, студентів) закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої І-ІІ рівнів акредитації освіти м. Гадяча, Гадяцького та Зіньківського районів, які у 2019 році завершують здобуття повноі загальноі середньоі освіти, а також випускники минулих років,

Проведення процедури тестування на належному організаційному рівні забезпечували 74 педагогічні працівники закладів освіти м. Гадяча та Сергіівськоі ОТГ, медичні працівники, працівники поліції.

Із завданнями сертифікаційної роботи можна ознайомитися в розділі «ЗНО-2019. Історія України». 5 червня 2019 року на цій самій сторінці буде розміщено правильні відповіді до тесту.  Оголошення результатів ЗНО з історії України,відбудеться не пізніше 25 червня 2019 року.

Для наших випускників ще залишилось скласти зовнішнє незалежне оцінювання з біологіі та географіі, які будуть проведені в м. Миргороді , а в м. Полтаві – складатимуть тести з хімії.

Бажаємо успіхів випускникам у здачі ЗНО!