Привітання міського голови для випускників

  • 454

Фото без опису

Дорогі випускники!


Закінчення школи — чудове, особливе свято, адже ця подія буває тільки раз у житті кожної людини.

Роки вашого навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувайте і будьте вдячні вашим наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання та добрі поради, а вашим батькам —  за підтримку, всебічну допомогу й розуміння.

Сьогодні для вас відкрито нову сторінку життя — вибір професії, а це перший крок у дорослий світ. Від цього вибору залежить не тільки ваше майбутнє, а й щастя, добробут ваших родин. Перед вами розстеляється широка дорога, відкриваються нові можливості й перспективи. Завжди пам’ятайте, що головне в житті — допомагати людям, творити добро, дарувати радість, шанувати батьків та вчителів, працювати наполегливо й натхненно.

Тож бажаю кожному з вас упевненості в собі, у власних силах, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Це перша запорука щасливого майбутнього! Нехай вам завжди щастить! Вітаю вас!

 

Міський голова               Володимир Нестеренко