Привітання міського голови з Днем Конституції України!

  • 611

Шановні мешканці та гості громади!

Вітаю з річницею прийняття Конституції України!

 

Цим документом 23 роки тому були закладені підвалини для розбудови незалежної, демократичної, правової держави. Держави, де права та свободи кожної людини, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найбільшою цінністю, і мають бути надійно захищені Основним Законом країни - Конституцією України.

Демократичне суспільство неможливо розвивати без дотримання конституційних прав, які визначають рівень розвитку держави та формують її майбутнє. Але конституційні норми, які б вони не були передовими і демократичними, самі по собі не змінять життя на краще. Сьогодні нам треба перетворити зміст на результат. Для цього країні потрібна підвищена відповідальність і самовіддана праця кожного.

Тож, бажаю кожному із нас усвідомлювати свої права і свободи, та водночас пам'ятати: саме від нас залежить добробут країни, громадянами якої ми є. Розуміння нашої з вами відповідальності та виконання взятих на себе зобов’язань, в першу чергу, перед самими собою, творять новий день, формують світ, у якому ми живемо.

Зі святом Вас, дорогі земляки!

 

Міський голова       Володимир Нестеренко

Інші новини

Всі новини