У Гадячі пройшов загальноміський випускний вечір

  • 2794

27 червня 2019 року у Гадячі пройшов загальноміський випускний вечір. Випускний належить до числа тих урочистостей, які зазвичай відбуваються один раз у житті. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, і перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях. Але у Гадячі традиційно, окрім випускних вечорів у закладах загальної середньої освіти, проходить ще й загальноміський – на Соборній площі. Грандіозне свято – і величне, і щемливе водночас! 150 наших випускників закладів освіти міста змогли зустрітися разом.

На площі зібралися прекрасні, як сама юність, дівчата і юнаки – на порозі майбутнього життя. Серед них – майбутні інженери і програмісти, вчителі, дизайнери, військові, будівельники, лікарі та представники інших важливих і шанованих професій. За крок до дорослого життя дівчата, як справжні леді, прийшли на випускний бал у прекрасному вбранні, а хлопці, як джентльмени, – були підтягнуті, урочисті, трохи схвильовані, але впевнені у собі. Юні принцеси вражали вишуканими сукнями і своєю вродою, а їх кавалери – елегантністю та прекрасними манерами.

Крім винуватців урочистостей цього святкового вечора, зібралось дуже багато людей: вчителів, батьків і рідних вчорашніх школярів, а також чимало гостей для того, щоб привітати випускників усіх шкіл Гадяча зі вступом у доросле життя.

Свято випускного вечора було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

Усі юнаки й дівчата, які закінчили школу, були щасливими та переповнені емоціями. На площі панували радість і святковий настрій.

Офіційна частина свята розпочалась з виконання Державного Гімну України. А потім звучали привітання і поздоровлення, відбувалось нагородження і вручення подарунків.

Зі словами щирих привітань до випускників звернулися міський голова Нестеренко В.О. та начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Бутенко С.М.

Від імені батьків випускників вітали Бовт С.М. та Пішняк П.І., від випускників слово мали: учень Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки Гадяцької міської ради Олександр Сватковський та учениця Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ст. ім. Є.П. Кочергіна Полтавської обласної ради Дарія Пономарьова.

У результаті наполегливої праці, міцних знань та високого інтелекту кращі з кращих випускників здобули 12 золотих та срібних медалей. Медалістам вручено їх заслужені почесні відзнаки і подарунки від Полтавської обласної та Гадяцької міської рад.

Між поздоровленнями присутні насолоджувалися вокальними та танцювальними композиціями від: Марії Серби (Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 3), Ілони Колінько (Гадяцький ліцей І-ІІІ ст. № 4 ім. Лесі Українки), Школи сучасного танцю «Step by step», випускників Гадяцького ліцею І-ІІІ ст. № 4 ім. Лесі Українки.

Ключовим моментом вечору як завжди став вальс у виконанні випускників. Випускний вечір пройшов у надзвичайно теплій атмосфері. Світлим і захоплюючим було свято юності, яка творить чудеса, даруючи радість оточуючим.

 

Інші новини

Всі новини