Рішення, прийняті на засіданні сорок дев’ятої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 18.07.2019 р.

  • 454

Фото без опису

 

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.
  3. Про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.
  4. Про зміну найменування юридичної особи Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради Полтавської області.
  5. Про присвоєння Гадяцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 3 Гадяцької міської ради ім’я Івана Виговського.
  6. Про внесення змін до Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток міста Гадяча, здійснення представницьких та інших заходів на 2019-2020 роки.
  7. Про внесення змін до міської Програми з організації рятування людей на водних об’єктах міста Гадяча на 2019-2022 роки.
  8. Про внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки.
  9. Про внесення змін до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.
  10. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2019 рік.
  11. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  12. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік.
  13. Про внесення змін до рішення першої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 05.11.2015 «Про умови оплати праці».
  14. Про визначення виконавчого комітету Гадяцької міської ради органом приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  15. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  16. Про надання дозволу комунальному підприємству «Гадяч-житло» на списання майна комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,5143 га,(земельна частка(пай), гр. Коляді Світлані Борисівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,0014 га в користування на умовах оренди гр. Канівцю Віктору Васильовичу для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – будівництво східців та пандусу до існуючої будівлі № 15/1, за адресою: вулиця Дзержинського, місто Гадяч.
  19.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0027 га, з метою передачі її у власність гр. Бойко Катерині Василівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: провулок Лохвицький, 3-А, гараж № 4, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови. 
  20.  Про передачу в користування на умовах оренди строком на сім років земельні ділянки (невитребувані земельні частки паї)  загальною площею 34,9144 га, ТОВ "Діола-Д" для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади. 
  21.   Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0738 га, гр. Мелхіседекову Терентію Ігоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Владка,1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  22.   Про надання дозволу ТОВ "Вентиляторний завод "Горизонт" на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу орендованої земельної ділянки площею 0,6063 га, на дві земельні ділянки, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,  за адресою: вулиця Чапаєва,15, місто Гадяч.
  23. Про надання дозволу гр. Семененку Сергію Кімовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: провулок Космодем'янської, 24, м. Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  24. Про надання дозволу гр. Цупаленку Сергію Андрійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Андрієвського, 36, м. Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  25. Про надання дозволу гр. Романенко Валентині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Ентузіастів,1-Б, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  26. Про надання дозволу гр. Лазі Петру Петровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: провулок Дзержинського,20, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.