Прес-тур «Досягнення та успіхи громади в умовах децентралізації»

  • 1067

Фото без опису

8 серпня  2019 року Гадяцьку міську ОТГ відвідали журналісти друкованих та інтернет видань, телеканалів області і міста. Візит відбувся в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування  в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID

Фото без опису

Знайомство з нашою громадою представники мас-медіа розпочали в залі Гадяцької міської ради, де міський голова Володимир Нестеренко розповів про процес утворення та рік роботи міської ОТГ. Начальник відділу культури і туризму Гадяцької міської ради Катерина Кувшинова повідомила про те, чим туристично привабливий Гадяч для гостей нашого міста.

Фото без описуПотім журналісти ознайомилися з функціонуванням закладів освіти безпосередньо: відвідали комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» (директор Шкрьоба С.В.). Логічним продовженням теми стала зустріч з директором закладу дошкільної освіти «Веснянка» Сизьон К.Д. Гості оглянули відремонтований харчоблок, проведений капітальний ремонт покрівлі та замінені вікна і двері закладу в рамках проведення енергозберігаючих заходів.

Фото без описуДалі представники ЗМІ оглянули спецтехніку МКП «Комунсервіс» (міський автобус та автомобіль дорожній комбінований). Міський голова В.Нестеренко вказав на багатофункціональність спецтехніки та її цілорічне використання.

Фото без описуВ рамках прес-туру журналісти оглянули міський парк «Перемога», відвідали Гадяцький історико-краєзнавчий музей,  «Гадяцькі підземелля». Завершенням прес-туру стала екскурсія до центру хасидизму «Адмор Азакен».