Рішення, що розглянуті на п’ятдесятій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 15.08.2019 р.

  • 606

Фото без описуФото без опису

РІШЕННЯ

 розглянуті на засіданні п’ятдесятої сесії
Гадяцької  міської ради сьомого скликання

 

15 серпня 2019 р.

№з/п

Перелік рішень

  1.  

Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

  1.  

Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Гадяча за 6 місяців 2019 року.

  1.  

Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток міста Гадяча, здійснення представницьких та інших заходів на 2019-2020 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2019 рік.

  1.  

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2019 рік.

  1.  

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» на 2019 рік.

  1.  

Про внесення змін до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.

  1.  

Про внесення змін до міської Програми поводження з твердими побутовими відходами на 2017-2021 роки.

  1.  

Про внесення змін та доповнень до Плану соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

  1.  

Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік.

  1.  

Про погодження проекту рішення «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади».

  1.  

Про внесення змін до Порядку використання коштів виконавчого комітету міської ради на представницькі витрати.

  1.  

Про внесення змін до штатного розпису міського комунального підприємства «Комунсервіс» на 2019 рік.

  1.  

Про надання дозволу виконавчому комітету Гадяцької міської ради на списання майна комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.

  1.  

Про зменшення розміру пайової участі у створенні і розвитку інфраструктури Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади замовнику об'єкта будівництва адміністративно-офісного приміщення по вул. Кіндратенка, 25-А в м. Гадяч, гр. Матюшенку Олексію Володимировичу.

  1.  

Про зменшення розміру пайової участі у створенні і розвитку інфраструктури Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади замовнику об'єкта будівництва магазину на площі 40 - річчя Перемоги, 5 в с. Біленченківка Гадяцького району Полтавської області гр. Цілуйко Богдану Івановичу.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,5096 га, Полтавському обласному центру з гідрометеорології для розміщення та постійної діяльності органів і підрозділів ДСНС, за адресою: вулиця Гагаріна,42, місто Гадяч, землі для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

  1.  

  Про надання дозволу виконавчому комітету Гадяцької міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 кв. метрів, з метою її формування  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: м. Гадяч, по площі Миру (поблизу ЦРЛ).

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0520 га, з метою передачі її у власність гр. Ющенко Наталії Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Котляревського,12, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0024 га, з метою передачі її у власність гр. Зінченку Геннадію Владленовичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Швидкого,11-Б, гараж № 4 - А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0598 га, з метою передачі її в оренду гр. Семененку Сергію Кімовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Космодем'янської,24,  місто Гадяч.

  1.  

Про надання дозволу гр. Початун Тамарі Сергіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі,  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Лесі Українки,24, кв. 3, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

  Про надання дозволу гр. Пономаренко Віті Вікторівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою її формування для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Котляревського,29, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Марченко Олені Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою її формування для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Калініна,39, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,0466 га, гр. Коношевича Івана Івановича та Ярмоленко Любові Анатоліївни, з кадастровим номером 5320410100:50:001:1435, та дію договору оренди землі, укладеного 22. 05. 2019 року, за адресою: провулок Панфілова,1, місто Гадяч, яка була передана орендарям для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

  1.  

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0628 га, гр. Гусару Максиму Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Кірова,12, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

  Про передачу в користування на умовах земельного сервітуту земельну ділянку комунальної власності Гадяцької міської ради площею 0,3500 га, ТОВ "Агроконсалтінг плюс", для обслуговування існуючої свердловини № 147 Клинсько-Краснознаменська, яка розташована на земельній ділянці сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5320480400:00:006:0206 на території Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.