Гадячани урочисто підняли Державний Прапор України

  • 509

Фото без опису

 

Із нагоди Дня Державного Прапора України  23 серпня 2019 року в місті Гадячі відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, на якій були присутні представники міської і районної  влади, трудових колективів підприємств, установ та організацій міста, громадськість.

 

Прапор, герб, гімн – є символами національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують миролюбство та велику працю наших людей. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

 

Під виконання Державного гімну України честь підняти Державний Прапор України було надано учасникам антитерористичної операції на Сході нашої країни: начальнику відділення офіцерів запасу і кадрів Гадяцького районного військового комісаріату, старшому лейтенанту Налізьку Олегу Івановичу та заступнику військового комісара, начальнику відділення комплектування Гадяцького районного військового комісаріату, майору Кулішу Геннадію Васильовичу.

 

Святковий настрій своїми виступами подарували вихованці ЗДО «Веснянка» та працівники культури.

 

По закінченню урочистої частини присутні взяли участь у ході та поклали квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.