У ГАДЯЧІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ, СЕРЕД ЯКИХ 12 – НАШІ ЗЕМЛЯКИ

  • 723

Фото без описуФото без опису

Президентом України В.О.Зеленським започатковано відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Сьогодні, у важливий для українців день, біля Свято-Михайлівської церкви у Гадячі відбувся мітинг вшанування пам’яті наших земляків -захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Віддати шану полеглим прийшли військовослужбовці, родини загиблих воїнів, представники міської ради та її виконавчого комітету, районної  влади, небайдужі гадячани. Перед присутніми виступили настоятель Свято-Михайлівської церкви, протоієрей О.Пограничний та заступник військового комісара, начальник мобілізаційного відділення Гадяцького районного військового комісаріату, майор Збройних сил України Р.М. Москаленко.

Загалом, під час АТО та ООС Гадяччина втратила 12 воїнів. Їхню пам'ять вшанували хвилиною мовчання та провели панахиду за загиблими.

Пам’ятаємо найголовніше: лише шануючи своїх героїв-патріотів, об’єднуючись навколо національної ідеї, можна з впевненістю говорити про демократичне, мирне майбутнє нашої країни.