Проведено засідання методичних об'єднань та інші інструктивно-методичні заходи для працівників закладів освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ до початку нового навчального року

  • 447

30 серпня 2019 року на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 імені Івана Виговського методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено засідання методичних об'єднань та інші інструктивно-методичні заходи для працівників закладів освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ до початку нового навчального року.

Під час засідань, учасниками вказаних методичних зібрань проаналізовано роботу за минулий 2018/2019 навчальний рік та визначено перспективи розвитку методичної служби Гадяцької і Сергіївської ОТГ у 2019/2020 навчальному році. Також обговорено та схвалено плани роботи ММО (МК, ТГ) на прийдешній навчальний рік; розглянуто методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України та Полтавського ОІППО ім. М.В.Остроградського щодо викладання навчальних предметів та курсів у 2019/2020 навчальному році; проаналізовано результати зовнішнього незалежного оцінювання з навчальних предметів у 2019 році; визначено завдання щодо підготовки до проведення міських етапів (турів) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсів, турнірів і змагань для учнів та педагогічних працівників закладів освіти міста та ОТГ.

Особливу увагу на методичних заходах було приділено питанню щодо використання освітніх веб-ресурсів у практичній діяльності педагогів.

Методичні зібрання пройшли організовано, за активної участі усіх педагогічних працівників закладів освіти. При підведенні підсумків учасниками відзначено актуальність розглянутих питань та матеріалів, підготовку та практичну значимість засідань методичних формувань.

Методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради висловлює подяку адміністрації та всьому колективу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 імені Івана Виговського за допомогу в організації проведення методичних заходів.