Проведено інструктивну нараду шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської ради з питань забезпечення учнів підручниками

  • 552

5 вересня 2019 року на базі бібліотеки Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 2 ім. Михайла Драгоманова проведено інструктивну нараду шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської ради з питань забезпечення учнів підручниками. 

Методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Мирошниченко Н.М. розпочала нараду наголосивши на важливій ролі книги. Зазначено, що шкільним бібліотекарям необхідно систематично проводити моніторинг запитів читацьких інтересів учнів з метою поповнення бібліотечного фонду та тематичних матеріалів літературою, яка має попит, організовувати тематичні виставки літератури згідно з календарем знаменних і пам’ятних дат, взяти участь Всеукраїнському конкурсі «Шкільна бібліотека». Надія Миколаївна звернула також увагу на те, що необхідно  систематично контролювати стан забезпечення учнів шкільними підручниками з метою подальшого їх перерозподілу між закладами освіти ОТГ, а також висвітлювати діяльність шкільної бібліотеки на сайті закладу.

Інші новини

Всі новини