Проведено тренінгове заняття для працівників психологічної служби Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Застосування діагностичних мінімумів у діяльності працівників психологічної служби»

  • 384

Фото без опису

20 вересня 2019 року на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено тренінгове заняття для працівників психологічної служби Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Застосування діагностичних мінімумів у діяльності працівників психологічної служби».

У ході методичного заходу висвітлено методичні засади психодіагностичної роботи працівників психологічної служби, розглянуто особливості діагностичної діяльності фахівців у закладах дошкільної освіти, закладах загальної середньої освіти, батьками та педагогічними працівниками, представлено перелік діагностичних методик для застосування з різними цільовими аудиторіями.

Під час роботи методист ММК Аколович Т.П., ознайомила учасників з основними поняттями психологічної діагностики, процедурою її проведення, основними вимогами, характерними і обов’язковими для психодіагностичного методу.

У ході заняття  учасниками  були розроблені циклограми діяльності практичного психолога ЗДО, ЗЗСО та соціального педагога ЗЗСО, а також фахівці психологічної служби  опрацювали порядок формулювання висновків та рекомендацій діагностичного дослідження.

Підбиваючи підсумки методичного заходу, присутні відзначили актуальність визначеної теми, показали свою зацікавленість, готовність до впровадження проголошених ідей та виконання поставлених завдань.

Висловлюємо подяку директору Смірновій Т.Ю. колективу Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки за допомогу в організації методичного заходу.