Проведено майстер-клас для працівників психологічної служби Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Лайф-менеджмент у роботі психолога та педагога»

  • 362

Фото без опису

20 вересня 2019 року на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено майстер-клас  для працівників психологічної служби Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Лайф-менеджмент у роботі психолога та педагога».

Лайф-менеджмент - актуальна тема на сьогоднішній день, адже практично кожен з нас помічає: чим довше живе людина, тим коротше здається наступний рік. Збільшується темп життя, зростає кількість завдань і обов'язків, підвищується необхідність робити більше справ. Однак в добі і раніше залишається 24 години. Як встигнути в такий невеликий проміжок часу реалізувати свій потенціал і не виявити в кінці життєвого шляху, що основні цілі все ще не досягнуто? Встигнути все допоможе лайф-менеджмент - технологія управління своїм життям і спосіб доцільно розпоряджатися власним часом.  Методистом ММК Аколович Т.П. було проведено ряд практик та технік по розвитку уміння працювати зі своїм внутрішнім станом, навичок самоорганізації та соціальної комунікації: «Батько, Дитина, Дорослий», «Портрети Его-станів», «Як вирішити проблему: 8 відповідей», «Мої ресурси», «Як навчитися хвалити самого себе?» тощо.

Творча та позитивна атмосфера панувала протягом усього заходу та сприяла розв’язанню поставлених завдань та очікувань. 

Висловлюємо подяку директору Смірновій Т.Ю., колективу Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки за допомогу в організації методичного заходу.