З прийдешнім Всеукраїнським Днем бібліотек

  • 763

26.09 2019 року о 10.00 годині у приміщенні кіноконцертного залу «Дружба» відбулися  урочистості та святковий концерт з нагоди прийдешнього Всеукраїнського дня бібліотек. На свято привітати бібліотекарів завітали представники влади: в.о. голови Гадяцької  РДА  С. М.Бондаренко, начальник відділу культури Гадяцької РДА  Л.В.Труш, начальник відділу культури і туризму Гадяцької міської ради К.Г.Кувшинова та директор Гадяцької ЦБС  О.В. Красюк.

Щирими словами вітань, грамотами та подяками, подарунками і квітами вшановували  цього дня  представників цієї почесної професії.

Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.  К.Г.Кувшинова передала бібліотекарям  найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек від всієї Гадяцької громади та особисто від  міського голови В. О.Нестеренка,  а ще від відділу культури і туризму Гадяцької міської ради вручила  подяку  колективу бібліотечних працівників в особі  керівника О.В.Красюк  за плідну творчу працю на користь і процвітання громади.

Інші новини

Всі новини