У Гадячі проведено урочистості з нагоди Дня працівників освіти України

  • 387

Фото без опису

03 жовтня 2019 року у кіноконцертному залі «Дружба» проведено урочистості з нагоди Дня працівників освіти України, на яких вітання приймали працівники освітньої галузі Гадяцького району, Гадяцької, Сергіївської, Петрівсько-Роменської та Краснолуцької ОТГ.

У заході взяли участь: перший заступник міського голови Дроботя Г.М., в.о. голови Гадяцької районної державної адміністрації Бондаренко С.М., голова Гадяцької районної ради Нікітенко В.П., голова Петрівсько-Роменської сільської ради Бугайова В.П., голова Краснолуцької сільської ради Романенко В.В.

Дроботя Г.М. подякував освітянам за самовіддану працю, терпіння і вірність вчительському обов’язку. Побажав миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпаної життєвої енергії та нових творчих знахідок.

Слова вдячності вчителям за неоціненний вклад у розвиток держави висловила голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Недвига Г.А. Вона привітала вчителів, викладачів та вихователів із професійним святом та побажала їм успіхів у їхній благородній педагогічній діяльності.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Бутенко С.М. подякував педагогічним працівникам закладів освіти міської громади за витримку, за те, що, незважаючи на всі труднощі, вони інвестують свій час та сили в найцінніше – в дітей.

Присутні приймали також вітання від начальника відділу освіти Гадяцької районної державної адміністрації Зливко Л.О., начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Сергіївської сільської ради  Івко С.О.,  заступника сільського голови Краснолуцької ОТГ з питань діяльності виконавчих органів влади Дудки П.В., начальника відділу освіти виконавчого комітету Петрівсько-Роменської сільської ради Солодовник Т.М.

Традиційно, у День працівників освіти України було відзначено найкращих педагогів міської ОТГ нагородами та відзнаками Полтавської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського, Гадяцької міської ради, обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Протягом свята музичні вітання педагогічним працівникам і усім присутнім дарували творчі колективи міста та району.

Відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради висловлюють подяку усім учасникам святкового концерту з нагоди професійних свят.