Рішення, прийняті на п’ятдесят четвертій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 17.10.2019 р.

  • 586

Фото без опису

  1. Про визнання повноважень депутата Гадяцької міської ради сьомого скликання.
  2. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  3. Про внесення змін до Комплексної Програми   розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.
  4. Про внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки.
  5. Про внесення змін до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.
  6. Про внесення змін до Програми зайнятості населення Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.
  7. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  8. Про проведення ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення в межах Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  9. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік.
  10. Про прийняття субвенції на утримання об’єктів спільного користування.
  11. Про затвердження проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт нежитлової будівлі по вул. Драгоманова, 19 в м. Гадяч Полтавської області.
  12. Про упорядкування структури Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету.
  13. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, що надаються через центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  14. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів, що утворюються на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  15. Про надання дозволу комунальному підприємству «Гадяч-житло» на безкоштовну передачу пластикових контейнерів для сміття на баланс відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради та на баланс МКП «Комунсервіс».
  16. Про передачу з балансу виконавчого комітету Гадяцької міської ради на баланс міського комунального підприємства «Комунсервіс» комунального майна.
  17. Про надання дозволу комунальному підприємству «Гадяч-житло» на проведення конкурсу на право оренди комунального майна за адресою: вул. Полтавська, 17А, м. Гадяч.
  18. Про надання дозволу комунальному підприємству «Гадяч-житло» на проведення конкурсу на право оренди комунального майна за адресою: вул. Гагаріна, 76, м. Гадяч.
  19. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною площею 0,0032 га, з метою її формування  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: м. Гадяч, вулиця Лохвицька (біля автостанції).
  20. Про надання дозволу виконавчому комітету Гадяцької міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,1426 га на дві земельні ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування,  за адресою: вулиця Героїв Майдану, 5 місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  21. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,1000 га, гр. Варченко Наталії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Жовтнева,79, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  22. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,1000 га, гр. Вербі Людмилі Олексіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Котляревського,29, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  23.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0020 га, з метою передачі її у власність гр. Жезіцькому Анатолію Михайловичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: площа Соборна,17-А, гараж № 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  24.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0602 га, з метою передачі її у власність гр.  Толкачовій Оксані Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Вокзальна,89, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  25. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0100 га, гр. Самойловичу Ростиславу Володимировичу строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: вулиця Лесі Українки,1-Б, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  26. Про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,0159 га, ПАТ "УкрСиббанк", та дію договору оренди земельної ділянки укладеного 25.05.2006 року для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ, за адресою: вулиця Драгоманова, 4/1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  27. Про надання дозволу гр. Висоцькій Тетяні Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Лохвицька,19-Б, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  28. Про надання дозволу гр. Запорізькому Віктору Григоровичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Білохи,113-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  29. Про надання дозволу гр. Комлику Сергію Івановичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів,  за адресою: вулиця Тельмана,151-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  30.  Про внесення змін до договору оренди землі з кадастровим номером 5320410100:50:001:0392, укладеного 11.12.2017 року між Гадяцькою міською радою та ФОП Солошенко Юлією Олегівною для будівництва та обслуговування будівель торгівлі,  за адресою: площа Соборна, 9, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.