Відбулася сесія Гадяцької міської ради

  • 1207

17 жовтня відбулося засідання п`ятдесят четвертої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 31 питання та різне. 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 На початку сесії всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам`ять Олексія Клочана, почесного мешканця Гадяча, депутата міської ради кількох скликань.
 Потім розпочали розгляд питань. Спочатку присутні заслухали інформацію міського голови Володимира Нестеренка про прийняті рішення виконкомом міської ради в міжсесійний період. Після чого розглянули та обговорили питання про внесення змін до Програми благоустрою міста на 2018-2020 ррю, про проведення ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення у межах Гадяцько ОТГ, про внесення змін до бюджету міста на 2019 р. та ряд земельних питаннь. Із усіх питаннь прийняті відповідні рішення. Також на засіданні сесії представили нового депутата Гадяцької міської ради - Аллу Борисівну Москаленко та вручили їй посвідчення.

У різному до депутатів звернувся мистецтвознавець, публіцист  Василь Василик. Він презентував присутнім збірку «Посміхнись, воїне!», яка є авторським посиланням справжнім українцям, і в першу чергу воїнам, які захищають нашу державу на Сході України. Автор  попросив підтримати розповсюдження книги та допомогти у зібранні коштів на видання ще одного тиражу збірки.